Dataansvarlig

zkagen marketing
westbanke 30
9990 Skagen
email: info@zkagen.dk
CVR: 19 69 96 76

Om hvilke personoplysninger vi indsamler til brug for opfyldelse af vores aftaler med dig som kunde ved zkagen marketing.  

Vi indsamler personoplysninger om dig og i tilfælde hvor det er aktuelt, om den virksomhed du repræsenterer for at kunne opfylde vores aftale med dig.

Hvis du repræsenterer en virksomhed, indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din virksomhed:

Vi indsamler virksomhedens navn, adresse, email, mobilnummer og andre nødvendige kontaktinformationer, samt dit navn og din virksomheds CVR og betalingsoplysninger.

Vi indsamler kun de personoplysninger, som du selv giver os.

Når du fremsender dine informationer til os, så udgør dette dit samtykke til vores databehandling

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Trækker du dit samtykke tilbage, sletter vi de oplysninger, som vi har modtaget af dig.

Du har desuden altid ret til at få indsigt i de oplysninger som vi har registreret om dig.

Hvis du ønsker at få slettet data eller du ønsker indsigt i hvilke data vi har registeret, så skal du kontakte os via email på info@zkagen.dk

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et kundeforhold.

Hvis kundeforholdet ophører, gemmer vi dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

Cookies på vores hjemmesider

Du kan finde yderlig info hvilke cookies vi bruger på vores hjemmeside. Se mere her: https://zkagen.dk/cookies/

Vores rolle som databehandler

Hvis vi fungerer som hosting af hjemmeside og email, så vil disse ydelser være uddelegeret til underleverandører, og i disse tilfælde har vi en databehandleraftale med disse virksomheder. Kontakt os for yderlig information om dette. info@zkagen.dk

Ændring af vores persondatapolitik

Du kan altid finde datoen for den seneste revidering af disse politikker her nedenfor.

Sidst revideret maj 2018.

Klage

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på: datatilsynet.dk