Det handler om online marketing

Velkommen til. Mit navn er Hans Christian Andersen, og det er mig som er indehaver af zkagen marketing. 

I zkagen marketing hjælper vi virksomheder, foreninger og organisationer i hele Danmark, med at løfte kvaliteten samt omfanget af deres online tilstedeværelse!

Kvaliteten handler om:

  • Visuel indtryk. Er det visuelle indtryk nutidig, og giver det et ensartet og tydeligt indtryk af virksomheden?
  • Tekstindhold. Hvor godt beskriver tekstindholdet virksomheden?
  • Teknisk opbygning. Er den tekniske opbygning af de muligheder der benyttes optimale?

Omfanget af online tilstedeværelse handler om:

  • Kan nye potentielle kunder finde virksomheden?
  • Hvordan er synligheden sammenlignet med konkurrenterne?

Vores opgave er at afdække disse områder, og komme med forslag til hvad der kan gøres for at forbedre samme.

Således designer vi din online profil

Vi tilbyder, at løse dine online marketings behov ud fra en stærk bevidsthed om, at menneskerne i verden bliver mere og mere kritiske overfor reklame budskaber. Vi forsøger således ikke at sælge produkter eller ydelser ud fra floskler og lovprisninger som ingen hold har i virkeligheden.

Vi prioriterer ærlighed frem for alt andet, også i den rådgivning og i de produkter som vi fremstiller for vores kunder - Dig!

Vi arbejder ud fra en erkendelse af, at kvalitet ikke kan erhverves gratis og at ydelser derfor har en pris som står i relation til det produkt, prisen er knyttet til. Denne erkendelse kommer til udtryk i de produkter som vi tilbyder, samt i de løsninger vi producerer for vores kunder.

Hjemmesider og online marketing

Vi har udviklet hjemmesider og arbejdet med online marketing siden 2003.

Vi begrænser os ikke til nogen specielt branche, men vil dog gerne fremhæve, at vi har et stort og indgående kendskab til turistbranchen. 

I zkagen marketing benytter vi os af en underskov af nøje udvalgte freelancere og underleverandører. Således tilpasser zkagen marketing sig konstant i en levende verden, der aldrig står stille. Fleksibilitet og dynamik er i fokus.

Undrer du dig over navnet ? - det var faktisk også meningen. Navnet er blot en lille gimmick, i daglig tale udtales det naturligvis som Skagen Marketing, men jeg syntes at det lille tvist med at anvende et z, faktisk er med til at skærpe min profil.

Med venlig hilsen
Hans Christian Andersen - Indehaver

Westbanke 30 - 9990 Skagen
Tlf: 2320 9494 - Kontakt mig gerne via email

PS. Måske syntes du at Skagen, sådan rent fysisk ligger langt væk? Det skal du ikke tænke på, vi lever i en moderne tid, hvor fysiske afstande intet betyder. Således har vi tilfredse kunder fordelt over hele Danmark.

Kontakt os via formular