Ny hjemmeside helt enkelt beskrevet

Dette er en beskrivelse af vores hjemmeside produkt, så enkelt og "u-teknisk" beskrevet, som overhovedet muligt. Den er målrettet dig, der måske ikke har nogen særlig viden om hvad det at have en hjemmeside egentligt indebærer.

Når vi indgår en aftale om at udvikle en hjemmeside til dig, så får du følgende:

  • Dit helt eget domænenavn. Et domænenavn er f.eks. som i vores tilfælde: skagenmarketing.dk - på samme måde, så vil du få et domænenavn der repræsenterer din virksomhed eller organisation, og når dette domænenavn indtastes, så vil man få vist din hjemmeside. Hvis du allerede er ejer af et domænenavn, så kan vi bruge det, hvis du ønsker det. Skal vi oprette et nyt, så bestemmer du selv hvad dette domænenavn skal være, dog forbeholdt at der ikke allerede er en anden der ejer det navn du måtte ønske.
  • Email adresse med brug af samme domænenavn. Som i vores tilfælde f.eks. info@skagenmarketing.dk - du bestemmer selv hvad der skal stå foran @ i mailadressen. Hvis du allerede har en email adresse som du ønsker at bruge, så er dette naturligvis muligt.
  • Hjemmeside opbygget i CMS system. CMS system betyder ganske enkelt, at det er muligt at rette i indholdet af hjemmesiden direkte online. Du får dit eget login, og desuden en lille PDF manual der beskriver hvordan du retter i indholdet.
    Vi opbygger i et CMS system som hedder WordPress. Dette system er verdens suverænt mest brugte system, og driver pr. januar 2019 mere end 60 millioner hjemmesider på verdensplan. Vi foretager løbende sikkerhedsopdateringer af CMS systemet, så det altid er seneste version der driver din hjemmeside.
  • Tekstforfatning. I samarbejde med dig eller en af dine medarbejdere, så tilbyder vi at udvikle hjemmesidens tekstindhold.
  • Professionel fotografering. Vi kommer forbi og tager nye flotte fotos af din virksomhed.
  • Webserver og mailserver. Dette betyder at vi gennem vores underleverandører vedligeholder en computer der er tilsluttet Internet. Alt det tekniske vedrørende din hjemmeside og email adresse ligger på denne computer, og det er den der i praksis gør det muligt at tilgå din hjemmeside. Der foretages daglig backup, og i tilfælde af tekniske fejl, så genskaber vi gratis din hjemmeside til fuld funktionsdygtighed.
  • Supportklippekort. Du har muligheden for at tilkøbe et supportklippekort, som du kan bruge til løbende opdateringer af indholdet på din hjemmeside. Du kan dermed koncentrerer dig om at drive din virksomhed, så tager vi os af alt det tekniske. Læs mere om supportklippekort her.

Hvis du fortsat har spørgsmål, så kontakt os venligst.