Kan potentielle nye kunder finde dig? Få et SynlighedsTjek™

Ved et SynlighedsTjek™ undersøger jeg om du er tilstrækkelig synlig på Internet. Jeg finder ud af om potentielle nye kunder kan finde din virksomhed. Desuden bliver det klarlagt om måden hvorpå du præsenterer dig online, er konkurrencedygtig i forhold til dine konkurrenter.

image-typing

Sandsynligheden for at du selv søger information online når du skal købe nyt udstyr eller service ydelser er særdeles stor, det er rent faktisk det du gør i dette øjeblik, alt imens du læser hvad jeg har at fortælle.

Dine potentielle kunder har det på samme måde. Når din online tilstedeværelse er præget af kvalitet, så vinder du i længden!

Din virksomhed stiger i værdi.

Hvis din virksomhed er synlig på Internet og med høj kvalitet, vil den ganske enkelt være mere værd, og langt lettere at afhænde da en potentiel køber vil have lettere ved at skabe ny vækst!

Jeg tilbyder at gennemgå alle aspekter ved din online tilstedeværelse. Du får efterfølgende en rapport, som i et normalt og letforståeligt sprog, giver dig et overblik over den nuværende tilstand.

Du får ydermere en række anbefalinger på, hvorledes du kan forbedre din synlighed eller kvaliteten af din tilstedeværelse.

Rapporten kan vi eventuelt gennemgå personligt.

-----

SynlighedsTjek™ er et ibrugtaget varemærke som benyttes med eneret af zkagen marketing. Læs mere om varemærker på wikipedia.

Få en fordel over dine konkurrenter i dag!

Kontakt mig i dag, for at høre mere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Hans Christian Andersen
zkagen marketing
Tlf. 23 20 94 94
Email: info@zkagen.dk

SynlighedsTjek™ er en manuel proces.

Et synlighedstjek er en 100% manuel proces, der resulterer i en detaljeret rapport om din virksomheds synlighed online samt din position i forhold til konkurrenter. Desuden indeholder den også forslag til mulige forbedringer.

Et synlighedstjek koster

Prisen for et synlighedstjek er: 3.000,- kr. + moms.