Sociale medier er en potentiel genvej til flere kunder

Hvis du har brug for at oprette en professionel profil på et af de sociale medier så kan jeg hjælpe dig med det. Kontakt mig, så får vi en snak om dine behov, og ud fra det så udarbejder vi i fællesskab en strategi for din tilstedeværelse på de sociale medier.

Skal, skal-ikke er et spørgsmål man tit står med

Skal, skal-ikke er det spørgsmål man ofte står med, når talen falder på social medier. Det er ikke et krav for din online synlighed, at du gør brug af de sociale medier, så vores råd er at du kun kaster dig ud i det, hvis du selv har interessere for det.
Har du interesse for det, så er der til gengæld et stort potential, og det kan vi hjælpe dig med at udnytte!

Sociale medier er ikke lig med Facebook

Facebook er blevet så massivt omtalt, at nogle tror at det er det eneste social medie som er værd at satse på. Dette er en misforståelse. F.eks. er YouTube verdens næststørste søgemaskine!
Hvert socialt medie har sine styrker og sine svagheder. En af Facebook's største svagheder er også en af de mest ukendte for den typiske facebook bruger. Læs mere om Facebook's svaghed her.

Sociale medier hjælper dig typisk på 2 områder

Først og fremmest kan du komme i dialog med dine kunder eller potentilt nye kunder. Og eksisterende kunder kan dele deres erfaringer om dig, men husk, at dette er på både godt og ondt.
Desuden vil det at du skriver indlæg på social medier, og derigennem henviser til din hjemmeside, typisk forbedre din hjemmesides position i søgemaskinerne. Dette er nemt en væsentlig faktor i din samlede online synlighed.

Drop ikke din hjemmeside

Nogle føler sig fristet til at droppe deres hjemmeside, og udelukkende satse på online tilstedeværelse gennem de sociale medier. Dette anbefaler vi helt klart ikke.
For det første så kan du aldrig vide om lige netop det sociale medie som du gør brug, pludselig ændre funktion, således at du ikke længere kan gøre brug af de muligheder som du hidtil har gjort brug af. Desuden er der en række myter knyttet til de sociale medier.

Links til sociale medier

Facebook.

fb_icon_325x325Facebook er Verdens mest brugte sociale medie, så det er værd at deltage i.

Google My Business

google-my-business-logoGoogle My Business handler blandt andet om synlighed på Google Maps.

Google Plus

Google_Plus_LogoGoogle Plus er et stærkt og kraftfuld social medie udviklet og drevet af Google.

Twitter

twitter-logoDeltag i, eller lav din egen nyhedsstrøm på det poulære sociale medie Twitter.

Instagram

instagram-logoInstagram er det visuelle sociale medie, med særligt fokus på fotos.

YouTube online video

YouTubeYouTube er Verdens næststørste søgemaskine, behøver vi sige mere?

LinkedIn

linkedinLinkedIn er det sociale medie for professionelle. Her styrker du din karriere.