Hej og velkommen til

Jeg hedder Hans Christian Andersen, og det er mig der står bag zkagen marketing. Når du kontakter zkagen marketing, så er det mig du kommer i kontakt med.

hca-stol-pcDet handler om online marketing

Jeg hjælper virksomheder med at løfte kvaliteten samt omfanget af deres online tilstedeværelse!

Kvaliteten handler om:

• Tekstindhold. Hvor godt beskriver tekstindholdet virksomheden?
•  Visuel indtryk. Er det visuelle indtryk nutidig, og giver det et ensartet og tydeligt indtryk af virksomheden?
•  Teknisk opbygning. Er den tekniske opbygning af de muligheder der benyttes optimale?

Omfanget af online tilstedeværelse handler om:

• Kan nye potentielle kunder finde virksomheden?
• Hvordan er synligheden sammenlignet med konkurrenterne?

Min opgave er at afdække disse områder, og komme med forslag til hvad der kan gøres for at forbedre samme.

Således designer jeg din online profil

Jeg tilbyder, at løse dine online marketings behov ud fra en stærk bevidsthed om, at menneskerne i verden bliver mere og mere kritiske overfor reklame budskaber. Jeg forsøger således ikke at sælge produkter eller ydelser ud fra floskler og lovprisninger som ingen hold har i virkeligheden.

Jeg prioriterer ærlighed frem for alt andet, også i den rådgivning og i de produkter som jeg fremstiller for mine kunder.

Jeg arbejder ud fra en erkendelse af, at kvalitet ikke kan erhverves gratis og at ydelser derfor har en pris som står i relation til det produkt, prisen er knyttet til. Denne erkendelse kommer til udtryk i de produkter som jeg tilbyder, samt i de løsninger jeg producerer for mine kunder.

Hjemmesider og online marketing

Jeg har personligt udviklet hjemmesider og arbejdet med online marketing siden 1996.

Jeg begrænser mig ikke til nogen specielt branche, men vil dog gerne fremhæve, at jeg har et stort og indgående kendskab til turistbranchen. Gennem mere end 15 år – har jeg således været direktør for en af de største overnatnings virksomheder i Skagen.

Jeg benytter mig af en underskov af nøje udvalgte freelancere og underleverandører. Således tilpasser zkagen marketing sig konstant i en levende verden, der aldrig står stille. Fleksibilitet og dynamik er i fokus.

Undrer du dig over navnet ? - det var faktisk også meningen. Navnet er blot en lille gimmick, i daglig tale udtales det naturligvis som Skagen Marketing, men jeg syntes at det lille tvist med at anvende et z, faktisk er med til at skærpe min profil.

Med venlig hilsen
Hans Christian Andersen

Westbanke 30 - 9990 Skagen
Tlf: 2320 9494 - Kontakt mig gerne via email

PS. Måske syntes du at Skagen, sådan rent fysisk ligger langt væk? Det skal du ikke tænke på, vi lever i en moderne tid, hvor fysiske afstande intet betyder. Således har jeg tilfredse kunder fordelt over hele Danmark.