Har du brug for vejledning?

Er der noget du ikke helt forstår, men som du gerne vil vide? - så brug mig! Kontakt mig, og jeg vil bruge mine mange års erfaring til at vejlede dig.

F.eks. hvad gør man, når man bliver ringet op af sælgere, som siger, at de tilbyder en gratis hjemmeside? Forhåbentligt er du allerede klar over, at der ikke findes noget som er gratis, og at dette tænder dine "advarselslamper". Desværre gør disse sælgere brug af oceaner af fagudtryk, og forsøger bevidst at udnytte, at du ikke helt ved hvad de taler om.

Kontakt mig, og jeg vil give dig vejledning. Jeg vil sige det som det er - give dig de værktøjer der skal til, for at du kan træffe dine egne valg!

Få et SynlighedsTjek™

Er du synlig på Internet? Kan nye potentielle kunder finde dig? Bliver du distanceret af og er dine konkurenter mere synlige end dig?

Opdateringsservice

Lad mig hjælpe dig med den løbende opdatering af indholdet på din hjemmeside eller med opdateringer på dine sociale platforme. Hjemmeside systemet som jeg udvikler i, giver dig mulighen for at lave dette selv, men måske at du vælger at lægge din indsats i din virksomhed, og så overlade dette til mig

Jeg kan også hjælpe dig med andre typiske opgaver relateret til internet

Jeg ser frem til at høre fra dig