Udvikling af hjemmesider er vores kerneydelse!

Klik på de enkelte overskrifter og læs om hvert punkt. Her giver vi dig et overblik over hvad du helt præcist får, når du køber en ny hjemmeside ved zkagen marketing.

Ny hjemmeside kort og enkelt beskrevet

Når jeg udvikler en ny hjemmeside til dig, så opbygger jeg det visuelle layout. Det visuelle layout er selve hjemmesidens opbygning, med baggrundsfarver, og indholds rammer.

Dette layout bygger jeg ind i et online redigerings system, som gør det muligt at logge ind fra en hvilken som helst PC eller tablet som er tilsluttet Internet, og derved kan du redigere direkte i indholdet.

Jeg opbygger din nye hjemmeside, i et moderne design som helt automatisk tilpasser sig selv mod PC, tablets eller smartphones. Det er såkaldt responsive design.

Jeg opbygger i CMS, hvilket blot betyder, at det er muligt at logge ind og rettet i indholdet online, direkte i din browser.

Jeg udvikler i CMS systemet WordPress som med mere end 60 millioner installationer world wide, er Verdens suverænt mest brugte CMS.

Således forløber processen med opbygning af din nye hjemmeside

Når sidens visuelle design opbygges, tager jeg typisk udgangspunkt i farverne i dit nuværende logo eller designet i dit nuværende markedsføringsmateriale. Jeg kan naturligvis også starte helt fra bunden, hvis du ønsker en ny frisk profil.

Uanset så tager vi først en snak om hvad du har af ønsker, og gennem denne pejler vi os ind på i hvilken retning jeg skal gå med hjemmesidens design.

Herefter udvikler jeg et første udkast som du får til evaluering. Dette første udkast er en fuld funktionsdygtig hjemmeside online på et midlertidig domæne. På baggrund af din feedback, tilpasser jeg designet, og efterfølgende sætter jeg siden online på dit eget domænenavn, og opretter eventuelle email adresser iht. hvad der er aftalt.

Jeg sørger for alt det tekniske, med etablering af domænenavn og eventuel oprettelse af email adresser iht. vores tilbuds oversigt.

Helt enkelt sagt, så får du en komplet hjemmeside, som er online på dit domænenavn, og hvor du kan logge ind og rette i indholdet.

Prisen for din nye hjemmeside er...

Din nye hjemmeside koster fra.......... 4.900,- DKK. Bemærk at dette er en engangsudgift!

Drift af webhotel til din hjemmeside udgør årligt 1.900,- inklusiv løbende backup af din hjemmeside, desuden løbende sikkerhedsopdateringer af CMS systemet.

Samlet pris for første år er således fra 6.800,- DKK, og efterfølgende års udgift andrager 1.900,- som beskrevet her ovenfor.

For dette får du:

 • Opbygning af responsive design (mobil venligt) til hjemmesiden
 • Opsætning af WordPress CMS system på webhotel
 • Opbygning af hjemmesidens indhold, indtil 10 sider (flere sider efter aftale)
 • Opsætning af domæne på webhotel
 • Kontakt email formular med spam sikring
 • Indbygget Google Maps kort beliggenhed
 • Opsætning af indtil 3 email adresser på domænet (flere email adresser efter aftale)
 • Statistik modul direkte indbygget i administrations delen, så du tydeligt kan se antallet af besøgende mm.
 • Adgang til vores omfattende instruktions videoer der viser dig hvordan du retter i indholdet
 • Webhotel med email funktion på dit domæne
 • Venlig og imødekommende service
 • Direkte kontakt til én kontaktperson ved zkagen marketing

Om hjemmesidens indhold dvs. tekst og fotos

Selve indholdet, det vil sige: Beskrivelse samt fotos eller illustrationer af din virksomhed, forening eller organisation, står du som udgangspunkt selv for.

Dette naturligvis med mindre du vælger at købe os til at udvikle dette også.

Du skal således levere det tekst samt de fotos som skal bruges på din hjemmeside. Når jeg modtager dette fra dig, så organiserer jeg det, og indsætter det på din nye hjemmeside på relevant sted.

Hvis du føler du har svært ved at levere dette, så har jeg en række tips til dig, som kan sætte dig i gang, men som tidligere sagt, så kan jeg også for en beskeden merudgift hjælpe dig med dette, se mere her...

Hvor lang tid tager det at udvikle ny hjemmeside?

Alt afhængig af hvor hurtigt du giver feedback på det første udkast, så tager processen med at udvikle en ny hjemmeside typisk cirka 3-4 uger.

Desuden er antallet af de opgaver som jeg har inde på det givne tidspunkt også en faktor. Ved konkret forespørgsel kan jeg altid give et overslag over hvor lang tid det vil tage at udvikle din nye hjemmeside.

Bemærk venligst, at jeg ikke starter på at udvikle din hjemmeside før jeg har det grundlæggende indhold til siden, som beskrevet ovenfor i afsnittet: Om hjemmesidens indhold, eller hvis vi har indgået en speciel aftale.

Hjemmeside ekstra funktioner

Suppler med en social medie profil

Du kan med fordel, supplere din nye hjemmeside med en eller flere sociale medie profiler.

En profil på en af de sociale medier er ikke en absolut nødvendighed for en god online synlighed. Det skal i højere grad ses som en potentiel mulighed der kan løfte synligheden op på et nyt niveau.

Alt dette kan virke uoverskueligt

Indrømmet, jeg ved det godt, alle disse beskrivelser kan virke uoverskueligt. Mist ikke modet, ring eller skriv til mig, så får vi en snak om dine behov, og jeg hjælper dig godt på vej, så du kan bevare overblikket.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Hans Christian Andersen
zkagen marketing
Tlf. 23 20 94 94
Email: info@zkagen.dk